uFeel.me
Това е края
Автор: Petrova_AHETA,  30 януари 2012 г. в 00:03 ч.
прочити: 271
Направи ми кафе! Много съм жадна!
Дай да се сгрея, че умирам от студ!
Не, благодаря! Вечерях и не съм гладна!
Дойдох да ти кажа, че се влюбих във друг!

Защо стоиш и мълчиш?! Говори ми!
Не е шега, но сама ще се виня...
Защо стоиш?! Изгони ме!
Да, той не ме заслужава! Да, той е свиня!

Не зная, защо го направих!
Ти ми даде всичко! Неблагодарна съм аз!
Всичките клетви свещени забравих...
Колко си добър! Колко подла съм аз!

Тръгвам си! Не, не искам да допивам кафето!
Не заслужаваш тази болка, тази тъга!
Има справедливост на небето,
ще бъда наказана за тази постъпка зла!

Довиждане! Прости за всичко!
Загубих святото, което ни сближаваше докрай!
Довиждане! Прощавай!
Не те заслужавам! Това е! Край!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me