uFeel.me
Това е Любовта
Автор: gabu_95,  5 януари 2010 г. в 21:56 ч.
прочити: 602

Да чакаш, да искаш, да жадуваш - това е любовта.

Чакам те всеки ден,
чакам те всяка нощ,
чакам да видя лицето ти,
чакам да чуя гласа ти...

Искам те сега,
искам те до мен,
искам да усетя дъха ти,
искам да те прегърна...

Жадувам за целувките ти,
жадувам за ласките ти,
жадувам за твоите прегръдки,
жадувам за теб...

Дали ще усетиш любовта в сърцето ми,
дали ще видиш тъгата в очите ми,
дали ще чуеш моя вик за помощ,
дали още ме обичаш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me