uFeel.me
Това дъждовно лято
Автор: galimira,  21 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 427

Това дъждовно лято,

Мечтите ми удави

И никнат непосяти

Разгулните ливади... 

Цветя разпускат гриви

И охлюви във лудост

Чифтосват се лениво...

Земята влажна хубост

Недрата си разтваря

Дъждът на дъх изпива

И нежно разпилява

Косите от коприва... 

И аз съм там, а мене

Ти с устни ме рисуваш

Небето нямо стене.... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me