uFeel.me
Топло облаче
Автор: Laska,  22 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 528
Дъждът не спира -
тихо, тихо ромоли,
приспивно ми шепти.
До мечта се сгушвам
и заспивам...
В топло облаче потъвам -
цяла ме обгръща,
а над мен валят звезди.
Докосват ме с целувка
и ми се усмихват.
Приятно е...
Уютно,
тихо и спокойно.
Прегръща ме
странна топлина.

Теб пак сънувам -
моя недостижима
мечта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me