uFeel.me
Топи се живота
Автор: rynsuid,  1 декември 2009 г. в 10:12 ч.
прочити: 473
Как стопява се животът,
но не в безмилостна борба.
Така стопява се животът,
както слънцето топи леда.
Нима стопява се животът
в търсене на любовта?

Сега намерил любовта
за нея давай всичко - сърце, душа,
и не искай нищо във замяна
остави в живота си следа,
от истинските чувства
следа в нечия душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me