uFeel.me
Токата и фуга в -минор
Автор: tinarosivoice,  23 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 421
На сцената е тихо.
Токата и фуга
в минорна гама
чака написана
за виртуози...

Нека отворим
тази страница
за орган
на четири ръце
готови за концерт!

Липсват ми
минутите
на тази сцена!..
И...искам да съм с теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me