uFeel.me
Тогава
Автор: chvassilev,  8 февруари 2013 г. в 09:12 ч.
прочити: 237

Тогава, аз обичам да те гледам
и мрака да разтапям върху теб
на капчици по устните ти бледи...
...и после да изпивам този мед.

Тогава, аз обичам да докосвам
косите ти със вятърни ръце
и в къдриците, сякаш омагьосани
да вплитам част от моето сърце.

Тогава, аз обичам да те галя
с въздишките от нежните цветя
и сънища в очите ти да паля
до утрото ти - с капчици роса.

Тогава... Сякаш друга си, която
разбира, че я гледам във нощта,
превърнал се в ухание на лято...
...когато вечер... пак заспиш сама...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me