uFeel.me
Тогава само ще съм твоя
Автор: nerina,  23 януари 2013 г. в 20:35 ч.
прочити: 432
Сънувам те под сребърна луна,
не помниш ли, в уречения час,
ще идвам босонога по тъга
за да чуя спокойният ти глас.

И не е вярно, че ме няма,
загубвам се понякога в нощта,
луната горе пак задряма,
а искам да ти подаря звезда.

Недей тъгува, не ти отива,
на голямото добро сърце
съдбата не винаги е милостива,
нека погаля лицето ти с ръце.

А щом докосна те, прости ми
запази душата си своя.
„Искам само миг”! - кажи ми.
Тогава цяла ще съм твоя. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me