uFeel.me
То не греши
Автор: Laska,  22 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 495

Ръце към теб протягам -

празно е, не те докосвам.

Очи към теб отправям -

в тъмнината не те виждам.

Искам да те чуя -

само тишината кънти...

Има те -

усеща сърцето,

а то никога не греши!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me