uFeel.me
Тлееща рана
Автор: vesselin,  11 юни 2009 г. в 09:17 ч.
прочити: 651
Любовта ни е тлееща рана,
недовършена строфа от стих,
тя е истина само за двама,
сътворила живота красив.

В нея всеки се губи по малко,
но те кара да бъдеш щастлив
и подобно на слънцето жарко
те изгаря, щом дълго заспиш.

Нямай вяра на белите зъби,
има скрита отрова във тях;
от изгубени в нежните думи
е написана книгата “Страх”.

Като пролет усмивка дарява
и събужда цвета за света,
с вечно лято земята огрява
и разделя деня от нощта.

Но недей се опитва да бягаш,
че си има и лоши страни –
във леглото самотен да лягаш
и да търсиш покой сред сълзи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me