uFeel.me
Ти…мечтите мои угаси
Автор: mozilla,  10 август 2011 г. в 08:09 ч.
прочити: 1025
Ти… във мене върна болката сега,
и моят свят отново преобърна,
душата се събра в една сълза,
и бавно по лицето се търкулна.
 
Ти… прогони с трясък моя сън,
безсънна скитам се из мрака,
вратата си залости, остави ме отвън,
и няма никой, който да ме чака.
 
Ти… мечтите мои угаси,
и слънцето изгуби светлината…
Аз знам, единствен Той ще ме спаси,
макар да го обгръща тъмнината…
 
Забрави, че пред тебе показах се слаба,
че дадох частица от своето сърце,
а твоето подобно на мъртва утроба,
ме гледа с безизразно, студено лице!
 
Ти… последно сбогом с мене си вземи,
далеч от теб дори и в мислите ще бъда,
от теб поисках… Приятел ми бъди!...
сега прокудена ще скитам пак във Ада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me