uFeel.me
Тишина
Автор: Amenscha,  20 юли 2010 г. в 00:23 ч.
прочити: 451
Не ме разбираш. Аз не те разбирам.
Мълчим или говорим, все едно.
Да споря с тебе думи не намирам,
взривихме не едно мълчание, а сто.
 
Дълбаем пропаст, стръмни са стените,
издигнати от нашите слова.
А чувствата и мислите прикрити
кънтят тъй ясно в тази тишина.
 
И пак мълчим, и устните са свити.
И всичко е по старому – нали?
Но думите в мълчанието скрити
се чуват силно и от тях боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me