uFeel.me
Тихомир
Автор: ioankata,  8 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 248
Един човек....а без него съм труп!
Седем букви, а толкова чувства на куп!
Седем знака палят в мен любовта.
Седем звука в мрака, угасват ми съня.
Търся те!
Искам те!
Хубаво ми е с теб!
Обичам те, но ти си лед!
Мисля за твоите очи...
Имаме и общи мечти.
Решавай сам, дали любовта си искаш да ти дам.
Когато те няма се давя в своите горчиви сълзи. Тихомир, или накратко любов – това за мене си ти!
За Тихомир

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me