uFeel.me
Тихо
Автор: kote_tr,  28 януари 2012 г. в 15:29 ч.
прочити: 194

Тихо дъжда вали и аз
за теб мечтая.
Тихо слънцето пече,
а аз за теб
копнея.

Тихо в мислите си
ми ти и затварям за
миг очи.

Тихо сълзите от
очите ми,
текат  тихо
като нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me