uFeel.me
Тихо те обичам
Автор: smile1,  16 юли 2011 г. в 13:47 ч.
прочити: 360
Птица съм в съня ти -
бяла,
дойдох от изток
с птичи крясък
и истинска съм,
и съм цяла.
Сега те искам -
тук,
а не оттатък!

Безплътна
в мислите ти влизам,
неканена
във тях надничам,
не искам нищо
и излизам.
Аз само...
тихо те обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me