uFeel.me
Тихият плач
Автор: mimittty,  8 април 2013 г. в 13:25 ч.
прочити: 306
Каза ми сбогом и аз бях готова
да се разпадна на парчета.
Отдалечих се от всичко, което
обичах с надеждата да започна
наново.
Никога не бих и предполагала,
че ще се нуждая толкова много
от теб.
\"Трябва да се научиш да прощаваш\"
каза ми ти, но аз не мога да понеса
и ден без теб, без чувствата, които
изпитвах някога.
Всяка нощ плача тихо, плача отвътре,
защото знам, че никога повече няма
да имам твоята любов отново.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me