uFeel.me
Тиха раздяла
Автор: polq_vr,  11 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 587
Усещам аз дошъл е края,
време е ний да се разделим.
Целувка последна припомняща ни рая
това е което ний вече не делим.
Съдбата жестоко изигра ни
и каза сбогом на нашата любов,
мъка подаси в душите ни млади
и чудим се вече дали и туй е живот?
Аз зная,зная ти ще се върнеш,
ще се върне с теб и любовта
и тогава аз отново ще тръпна
от ласките даващи ми радостта.
Близо или далече, знай обичам те аз
винаги до тебе ще бъда
и за теб ще мечтая в захлас.
Ето ти тръгваш вече,
и сълзите си не крия аз,
очите плачат, а сърцето тихо
молите да се завърнеш ти.
Ръцете трепнат от мисълта че си тръгваш,
целуваш ме, но и така те боли,
тръгваш си а всъщност не искаш,
аз зная обичаш ме и ти!
С последни думи изпращам те,
но и от думите много боли,
а съдбата знай виновна е,
защо ли пожела да ни раздели?
Обичам те и ще те чакам,
ще се върнеш ли с чувствата си?
За мене винаги ще останеш
човекът на мойте мечти!
Целуваш ме и тихичко казваш:
"Обичам те, обичам те АЗ",
любовта ми никога не ще си отиде,
затова ще те чакам и аз...
ЦЕЛУВКА ПОСЛЕДНА...ЛАСКА...ТЪГА...
ТОВА Е НАШАТА ТИХА РАЗДЯЛА...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me