uFeel.me
Тичам към теб
Автор: yana_kostova,  29 ноември 2010 г. в 12:17 ч.
прочити: 371

Тичам към теб,
губя се, падам,
стари пътеки
ме водят назад,
всеки миг с трепет
и страст преживявам,
всеки ден
с нови надежди за нас...
Тичам към теб,
боса и влюбена,
чужди ръце
все ме дърпат назад,
те не усещат,
че аз съм изгубена,
... вече съм друга,
далечна за тях.
Тичам към теб,
тръните дращят,
болката, знам,
със целувки ще спреш,
минало чуждо
с радост изпращам,
тичам за някъде,
ти ме зовеш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me