uFeel.me
Ти
Автор: malkoto_kote,  3 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 435
Сънувал ли си някога как умираш?
Сънувал ли си някога, кажи?
Аз умирам само като те сънувам,
от любов сърцето ми гори.

Мечтал ли си да полетиш от радост?
Мечтал ли си, кажи?
Аз политам всеки път за жалост,
като срещна твоя поглед,твоите очи.

Живял ли си изпълнен с омраза?
Живял ли си, кажи?
Аз живеех всеки ден с омраза,
но днес на обич ме научи ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me