uFeel.me
Ти
Автор: MY,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 696
Гледам в очите ти
бездънно...
...понякога
това което виждам
е чуждо и тъмно
тогава
обичам да те доближавам
да протягам ръка
и да се стопявам
след това
остава топлина
и разсейваща се
тънка мъгла
знам че ти си това
дъното на моята тъга
висотата на моята топлота
трептенето на радостта
...чрез теб се появявам
чрез мен ти продължаваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me