uFeel.me
Ти
Автор: kriska_iska,  2 септември 2011 г. в 01:57 ч.
прочити: 297

 

Ти си слънцето за мен.

Ти си моят живот вече.

Ти ме караш да се смея, да мечтая всеки ден за теб.

Ти ме накара да повярвам в любовта, от която се бях отрекла.

Ти ме накара да чуя сърцето си, как то тупти, как още е живо, как то диша.

Преди целта ми беше друга, а сега си ти!

Преди исках да умра, защото бях сама.

А сега, ако ти умреш, бих умряла на мига!

Защото наистина моето сърце в теб е влюбено.

С теб летя в облаците, в красив непознат свят за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me