uFeel.me
Ти
Автор: assa,  14 август 2011 г. в 00:35 ч.
прочити: 180

Нуждая се от теб


така както се нуждая от вятъра.

Прегръщам утрото така
както докосвам с очи душата ти.

Закривам очи от слънцето,
защото виждам теб и твоята усмивка.

Събуждам се и знам,
че ти си тук.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me