uFeel.me
Ти
Автор: vesselin,  4 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 8512
Целувки нежни ти недей раздава,
не крий лицето си със своята коса.
Срамът - той може само да те загрозява,
как бих желал да виждам под грима.

Прости, сърцето е виновно,
че търси истинското на света,
но как да знае - тъй е трудно
да разпознаеш капка от сълза.

Не е виновен Бог, не е виновен никой,
че вечно искам повече, отколкото бих дал.
Да бъда фар за теб в морето
как бих желал, как бих желал.

Такъв съм и такъв ще си остана,
дали ще ме приемеш знаеш само ти,
ако решиш и искаш да се слеем двама,
подай ръка и с мен завинаги ще си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me