uFeel.me
Ти
Автор: MaMyHKa,  23 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 313


Ти-болка и тъга...

Ти-радост и тревога...

Ти-изгубена реалност...

Ти-намерена мечта...

Ти-красива звезда...

Ти-несигурност и страст...

Ти-мрак и топлина...

Ти-студ и светлина...

Ти-мое небе,слънце и луна...

Ти-минало и настояще...

Ти-бъдеще завинаги...

Ти-моя малка мечта...

Ти-неизживян блян...

Ти-крадец на сърца...

Ти-скрито съкровище...

Ти-малко самотно цвете...

Ти-откраднат миг от вечността...

Ти-желание едно...

Ти-усмивка и сълза...

Ти-инат с доброта...

Ти-с ангелска душа...

Ти-с дяволска красота...

Ти-ТИ, МОЯ ЛЮБОВ!!!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me