uFeel.me
Ти знаеш...
Автор: pavli,  15 юли 2009 г. в 07:56 ч.
прочити: 2337

Ти знаеш, пак ще дойде пролет
и слънце снеговете ще топи...
Пак плодно зрънце ще заровят
премръзналите ни души...

Ти знаеш как ще чакам дълго
косите с вятър да вплетеш,
а устните съвсем безмълвно
ще се разтварят от копнеж...

Ти знаеш как ще искам само
да събереш звездици в шепи...
И в скута ми под твойто рамо
ще ги съшиваме във дрехи...

Ти знаеш...

                      © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me