uFeel.me
Ти знаеш ли ...
Автор: nejnabg,  4 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 548
... какво е болка?
Чувствал ли си някога тъга?
Усещал ли си как сърцето спира
и отронва се сълза?

Ти виждал ли си как дете ридае?
Изпускал ли си от ръцете си мечта?
Гледал ли си как щастието отлита
и умирала ли е в теб надеждата една?

Така почувствах се, когато
моя свят напусна ти.
Угасна пламъка в очите,
угаснаха няколко звезди.

Но ти върви, не се обръщай!
Не спирай, даже да крещя!
Не гледай тъй стреснато сълзите,
остави ме сама в ръцете на смъртта ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me