uFeel.me
Ти за мен
Автор: janker,  7 март 2011 г. в 20:48 ч.
прочити: 566
Ти си миг за мен в зората,
ти си светлина в любовта ми.
Луната залез, красива е нощта
изгревът е светлина на деня,
която изгрява в моята душа.
Водиш ме през поляни от цветя,
зелени и красиви като пролетта,
аз чувствам диханието твое,
усещам любовта ти...
която ме води към теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me