uFeel.me
Ти за мен си...
Автор: toni_bliznaci,  5 февруари 2012 г. в 21:07 ч.
прочити: 524
Ти за мен си Пролетта,

идваща с най-красивите цветя.

Обгръщаш ме с топлината си,

като слънцето за мен си ти

и така далечните звезди, които

събрани са в най-топлите очи... твоите очи.

Ти за мен си като стих със звучна рима,

тръпката необяснима,

събуждаща във мен една

вълнуваща история от спомени... спираща дъха.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me