uFeel.me
Ти за мен си всичко
Автор: Tonita,  17 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 920
Погледнеш ли ме-спира ми дъхът.
Усмихнеш ли се-всичко засиява.
Ти за мен си всичко на светът,
без теб животът не си заслужава.

Целувай ме нежно навсякъде ти,
покривай с целувки моето тяло.
Обсипвай ме с ласки-не ме щади.
Нека бъдем с теб едно цяло.

Бъди със мен и ме обичай-
с теб живея истински живот.
Моля те,на самота не ме обричай-
нека подаря ти моята чиста любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me