uFeel.me
Ти тръгна си...
Автор: klorans,  6 февруари 2011 г. в 00:14 ч.
прочити: 321
Ти тръгна си, но знам,че ще се върнеш.
В мислите ми, сънят ми и покоя.
Ти тръгна си, дори не се страхувам,
защото в сърцето ми си моя.

Ти тръгна си, на мен ми е щастливо.
За миговете наши, изживени.
Ти тръгна си, на мен ми е спокойно,
защото твоята любов при мен остана.

Ти тръгна си, но последната целувка
още ме пари, изгаря, подлудява.
И знам, че на сцената на нашата любов
това не ще ни е последната изява.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me