uFeel.me
Ти си...
Автор: bizcocho,  5 март 2009 г. в 15:20 ч.
прочити: 526


Не си ти спомен огледало,
на смутен миг, в душата ми преминал,
извикал трепет, нощи сляло
и по пътеките отминал...

В очите ми си ти огнище,
запалено кандило, жадна клада...
звездите в зениците си също....
На път си към сърцето ми - бродяга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me