uFeel.me
Ти си
Автор: ralichka,  5 февруари 2009 г. в 13:25 ч.
прочити: 343

Обичам те, любов моя!
Ти си слънцето в очите ми...
Ти си надеждата в мечтите ми...
Ти си усмивката на лицето ми...
Ти си любовта в сърцето ми...
Ти си деня - хубав и нежен...
Ти си живота безценен...
Ти си безкраен копнеж...
Ти си всичко, от което се нуждая днес...
Ти си като пролетен ден...
Ти си по-добрата част от мен...
Ти си този, който ме прави щастлива...
Ти си този, който ме кара да се чувствам жива...
Ти си този, заради когото дишам...
Ти си този, когото обичам...


П.С.:Посветено на С.И.
                                
                           25.10.2008 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me