uFeel.me
Ти си...
Автор: Tonita,  3 февруари 2009 г. в 20:03 ч.
прочити: 356

Ти си този, който ме кара да се смея.

 

Ти си този, по който ден и нощ копнея.

 

С теб се чувствам истински жива -

 

ти ме правиш истински щастлива.

 

С любов и нежност ме даряваш

 

и от самота жестока ме спасяваш...

 

Ти си ми слънцето в мрачния ден,

 

ти си огън в студен зимен ден.

 

Ти си моята първа и последна любов

 

 

ти за мен си целият ми смислен живот.

 





 

 


 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me