uFeel.me
Ти си
Автор: Innka,  16 декември 2008 г. в 23:00 ч.
прочити: 355
Ти си слънце в мойте дни
Ти си утро в моите очи...

Издигам се сега
Като птица с ангелски крила
И душата ми пее
лицето ми грее
А сърцето ми в огън гори
разпалено страстно пламти...

Ръцете ми стенат за теб
Моя любов!

Ти си дъжд пороен
Ти си късен прилив
с вятър буен...

Ти си жарко слънце
Ти си безкрайна суша
Ти си моят живот!

Моя вечна любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me