uFeel.me
Ти си
Автор: freedom_666,  6 ноември 2008 г. в 04:59 ч.
прочити: 359
Ти си като нежно цвете,
под синьото небе.
Слънцето в очите,
на моите мечти.
Нещо в мен гори, изгаря.
Какво ли е това.
гледам те и не проумявам.
Любов ли е това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me