uFeel.me
Ти си...
Автор: rossi23,  28 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1249

Ти си сбъднатата ми мечта.
Ти си сънища и несънувани.
Ти си огъня разпалващ обичта.
Ти си пристан чакан и желан.

Вярата ми върна в любовта,
вярата в доброто и в хората.
Излекува раните ми с лекота
и с усмивка преобърна мрака.

С теб откривам пак света
в малките и неподправени неща -
в изгрева и пролетния цвят,
в залеза и есенния листопад.

Ти си сбъднатата ми мечта!
Ти си вярата и радостта!
Ти си моята съдба!
Ти си!... Само ти си! Да!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me