uFeel.me
Ти си...
Автор: zlatinach75,  1 януари 2013 г. в 14:59 ч.
прочити: 783
Ти си човека,
  който носи светлина в душата ми.
Ти си човека,
  който носи надежда в живота ми.

Ти си човека,
  който ме кара на глас да се смея.
Ти си човека,
  с който се чувствам така, че искам да пея.

Ти си човека,
  от който цялата ти обич получавам.
Ти си човека,
  с който мога всичко да споделям.

Ти си човека,
  на който имам пълно доверие.
Ти си човека,
  който е с мен в цялото безвремие.

Ти си човека,
  без който не мога!

Ти си човека,
  който безумно обичам!


  Къде си...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me