uFeel.me
Ти си
Автор: Petrova_AHETA,  13 февруари 2012 г. в 20:37 ч.
прочити: 315
Ти си бурното море-
бушуващо със страшна сила!
Ти си синьото безоблачно небе!
Криле във полет птица  извисила!
Ти си Мили, топло слънце,
грейнало за мен с живот!
Ти си онова мъничко зрънце,
което носи името - Любов!
Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me