uFeel.me
Ти си...
Автор: Silviya_Markela,  28 май 2011 г. в 22:56 ч.
прочити: 333

 




 




                                                                        На Б.!




Ти си причината и смисълът,
ти си идеята и целта,
красотата и добротата,
нежността и топлотата.

Ти си лъчът ми светлина,
ти си снопчето ми вяра,
стръкчетата ми надежда,
капчиците ми любов.

Ти си изгревът и залезът,
ти си земята и небето,
луната и слънцето,
истината и мечтата.

Ти си моето сърце,
ти си моята душа,
моите белег и съдба,
моите Голгота и Олимп.




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me