uFeel.me
Ти си...
Автор: janker,  12 май 2011 г. в 17:44 ч.
прочити: 816
Ти си миг за мен в зората,
ти си светлина в мрака.
Усещам любовта ти,
чувствам ритъма на сърцето ти,
което ме води към теб,
към твоята любов.
Търся теб в изгрева на зората.
Търся любовта ти сладка,
целувките ти нежни,
и усмивките безкрайни.
Ти си светлината, ти си зората,
ти си смисъла на живота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me