uFeel.me
Ти си
Автор: LJULJU23,  8 септември 2010 г. в 22:15 ч.
прочити: 272
Ти не си просто страст, а изгаряне.
Катаклизъм с невиждана мощ.
Щом те видя - в мен бездна отваря се:
ден след ден, всяка следваща нощ.

Ти не си просто дъжд, а порой:
мислите ми залял си, мечтите.
Няма вече за мене покой -
светят с блясък безумен очите.

Ти не си просто полъх на вятъра:
буря си, вихриш се във сърцето.
Ти си страстното огнено лято
и дъгата, огряла небето.

Ти си моята сбъдната истина.
Теб съм чакала дълги години.
И сега съм отново пречистена:
теб обичам - за всичко прости ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me