uFeel.me
Ти си жарко слънце
Автор: Teo,  28 юни 2009 г. в 12:02 ч.
прочити: 232
Ти си жарко слънце на небето
и изгаряш моята душа,
ти си огъня горящ в сърцето
и поддържаш там жарта.

Ти си в мрака светлината,
осветяваш моята пътека,
ти изгони в мене тъмнината-
болката сега е лека.

Ти си всичко на Земята
и за мене си една,
нека ти държа ръката
моя влюбена мечта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me