uFeel.me
Ти си всичко
Автор: paki85,  18 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 826
Птица ако съм, простор за мен ще бъдеш ли, кажи?
Цвете ако съм, ще ме поливаш ли с(ъс) твоята любов?
Вълна ако съм, бряг ще бъдеш ли за мене ти?
Грешка ако съм, ще бъдеш ли с(ъс) мен суров?

Всяка глътка въздух си в(ъв) моето тяло,
всяка болка в(ъв) ранената душа.
Без теб-за мене времето е спряло,
ти си покоя, скрил се в някой тъмен ъгъл на нощта.

Ти си всеки слънчев лъч в(ъв) обречения ден,
всяка пареща сълза в(ъв) моите очи.
Ти си топлата искра в(ъв) погледа студен,
ти си всичко, което ме радва и мъчи.

Смееш се с(ъс) мен, когато съм щаслива,
после плачеш с мен отново, щом съм тъжна.
Няма ли те-всичко в мен изстива,
за теб сърцето си без колебание ще го изтръгна!

Ти си душата, в която утеха намирам,
дори когато нямам сили за живот.
Ти си всяка мечта, за която умирам,
всяка смела стъпка по калния и мръсен под.

Остави сега лъжата срамна на страни.
Да избършем суетата от своите лица.
Не позволявай чувствата ни тя коварно да изпепели,
никой няма да убие любовта в(ъв) нашите сърца!

И пак при тебе идвам, всяка радост и всяка мъка да излея,
като дъжд, излял се от изстрадало небе.
Прости ми, че без теб не мога да живея,
че ти си всеки удар на моето сърце!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me