uFeel.me
Ти си всичко свято
Автор: polq_vr,  10 юли 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 584
Защо вечно се страхувам,
защо ревнувам те от всяка аз,
когато на лицето ти аз виждам-
че за теб съм всичко аз!
Ти за мен си всичко свято
и страст и болка палиш
вътре в мен
и никога не ще да си представя,
че ти не си до мен.
Обичам те и вечно ще те искам,
моляте обичай ме и ти,
ти за мен си всичко свято,
моляте завинаги бъди!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me