uFeel.me
Ти си тук...
Автор: sunnyto123,  3 април 2012 г. в 00:42 ч.
прочити: 427
Усмихвам се, а бях забравила,че мога...
Но ти си тук...на мен това ми стига!
Любов, навярно си изпратена от Бога!
Не съм се заблудила, че те има!


Не си и сън, аз вече се събудих,
след тежкия кошмар на самотата,
а спомените тъжни ги прокудих,
аз чаках тебе да ми върнеш светлината.


Не си мечта, а живата реалност,
събирах те на мънички парчета,
изгубвах те, намирах те, но знаех,
че чудесата случват се полека...


А ти си чудо - чудото, което
за мене отредила е съдбата,
за тебе е отворено сърцето,
в ръцете ти оставям си душата.


Завинаги до мене ще останеш
и нова песен с тебе ще изпея,
обичам искрено и силно вярвам...
А ти си тук... и истински живея...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me