uFeel.me
Ти си тръгна
Автор: freedom_666,  5 ноември 2008 г. в 19:48 ч.
прочити: 299
Ти си тръгна и денят превърна се във нощ.
Ти си тръгна и птиците спряха за нас да пеят.
Аз ще чакам следваща любов,
да ме изгаря и ден и нощ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me