uFeel.me
Ти си просто илюзия
Автор: Nevi,  14 октомври 2012 г. в 18:51 ч.
прочити: 374

Сбих се със всичките думи…

Не само през кръста ги срязах,

разбих им носа и устата!

Толкова много се борих с думите,

че от побоя лежаха  в болница.

Опитах се мило, повярвай ми!

Из между тях да  запазя твоето име.

И тук и там, го поставях,

опитах да го впиша между другите думи.

Да съумея да го запазя!

И бдях и браних  твоето име ,

но ти не дойде....

Усещах, че няма да дойдеш, не те и очаквах,

но исках Те!

Да си до мен от сутрин до вечер.

Ти не дойде…

И най-голяма причина да не дойдеш беше,

че ти просто не беше си тръгнал!

А  всъщност, ти не си бил никога мой!

 Така както, аз те желаех и исках със страст огнена.

Ти никога не си ме обичал, ти си просто илюзия!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me