uFeel.me
Ти си отвързана лодка в морето
Автор: LYCKI,  26 юли 2011 г. в 06:32 ч.
прочити: 216
Знам, че кафето го пиеш горчиво.
Знам, че виното го пиеш - Пелин,
знам че душата ти бавно убивам,
но знаеш не можем в общ път да вървим.

Ти си отвързана лодка в морето
Люшкаш се с вятърът, пориш вълни,
мачта устойчива имаш където
знаме развяваш от волни мечти.

Аз съм залостена порта,която
няма ни твоята воля, ни твоят кураж,
само при залез по птичето ято
чувства изпращам ти - цял антураж.

но само със чувства гнездо се не свива,
трябва ти сила, решителност, хъс
та с тях да прескочиш над бездната сива
за да можеш да тръгнеш в желаният път.

Вятър попътен моя лодко красива
но ако някога свиеш платната и ти...
просто спомни си за порта унила.
Спомни си и пътьом край нея мини. \"\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me