uFeel.me
Ти си нежен приятел и копнежен ваятел
Автор: Silviya_Markela,  5 април 2011 г. в 16:59 ч.
прочити: 248

Ти си нежен приятел  и копнежен ваятел

на душата ми, благодатната,

обдарена с твоята душа, да се сгуша

до сърцето ти – езерцето,

 

събрало на смисъла зрънцето,

побрало топлотата на слънцето,

заело  добротата на детенцето,

 

носи ми мигове върхове...

Вдъхваш ми покой като от престой

в райските градини безгрижни,

безвременни и безгранични…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me