uFeel.me
Ти си моят сън
Автор: sui4i_bel,  24 февруари 2012 г. в 22:19 ч.
прочити: 307

Ти си моят сън…

Идваш – след залеза

и приспиваш деня ми…

Прогонваш лошите мисли

и ме караш пак да се усмихвам…

 

Ти си моят сън…

В тишина ме потапяш,

в нежност и покой…

И аз знам – всичко е наред,

светът със теб е само мой…

 

Ти си моят сън…

Копнея за теб –

да се потопя в обятията ти,

да оставя миналото зад гърба си,

да се усмихна и да замечтая…

 

Ти си моят сън!

Тихо дихания сред лунна пътека…

Душата ми – свободна и лека,

оставя се в дланите ти…

А аз – щастлива и влюбена, затварям очи…

И те сънувам…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me